Extra service

Standaard zelfde-dag-service! *

’s Ochtends brengen, ’s middags klaar! *

Zowel bij stomerij Panda Den Haag als Voorburg geld onze 1 dag service en snel service.

Brengt u uw kleding of andere spullen vóór 9.30 uur in de ochtend, dan kunt u die op dezelfde dag vanaf 16.00 uur ophalen.

*Door COVID-19 kan het zijn dat dit niet haalbaar is, bel van te voren naar de winkel En vraag voor andere snelle mogelijkheden.

Heeft u een spoedgeval dat nóg snellere actie vereist? Dan kunt u altijd even bellen. Den Haag: 070 - 335 17 12; Voorburg: 070 - 38708350     0624680981 

Haal & Breng-Service

Heeft u geen tijd of gelegenheid om uw kleding naar ons toe te brengen? Of is het simpelweg niet te doen, bijvoorbeeld als u uw zware gordijnen of vloerkleed wilt laten reinigen? Geen probleem. Panda haalt uw spullen bij u op en levert ze korte tijd later weer schoon bij u af. Snel, gemakkelijk en geen gedoe.

U kunt bellen of mailen, of uw order online doorgeven, via het Haal&breng-service-bestelformulier.

Of nog Gemakkelijker bestel via de Whattsap Button
Kijk hier voor onze prijzen.

Overhemden-Was en Strijkservice

Bent u niet zo’n fan van strijken? Maak het uzelf gemakkelijk en maak gebruik van onze Overhemden-strijkservice. Eigenaar Dennis de Beer: “Wij werken met het ‘persplaatprincipe’: dat betekent dat het overhemd nat geperst wordt, waardoor je een zeer strak resultaat krijgt. Zeg maar rustig dat onze machine de Mercedes is onder de strijkmachines. Eén keer geprobeerd en je strijkt nooit meer zelf!” 

Uw overhemden worden op hangers geleverd. Vouwen kan natuurlijk ook; dat is 25 cent per stuk extra.
Lees hier nog meer over het speciaal ontwikkelde schoonmaakproces voor uw overhemden. 

En via onze zelfde-dag-service kunt u ze nog dezelfde middag terug hebben. Dus: gebracht vòòr 9.30 uur ’s ochtends, klaar vanaf 16.00 uur ’s middags. Dat is pas ontzorgen! 

 *Door COVID-19 kan het zijn dat dit niet haalbaar is, bel van te voren naar de winkel En vraag voor andere snelle mogelijkheden.