5/5

Klanten beoordelen Stomerij & Wasserij Panda met een 9.6! Lees hier alle reviews en beoordelingen

Lees hier alle reviews en beoordelingen

Overhemden laten wassen en strijken in de regio Den Haag

Overhemd professioneel laten stomen en strijken

Elke doe-het-zelf-overhemdwasser kent het uit ervaring: mooie witte overhemden die na verloop van tijd vergrauwen, kleuren die vervagen, halsstarrige kragen en boorden.
Wilt u uw overhemden een zo lang mogelijk leven geven, dan kunt u ze toch het beste láten reinigen. Stomerij Panda haalt de vlekken eruit die u er met eigen middelen niet uit krijgt.

Het beste resultaat met Miele Professional

Stomerij Panda werkt samen met het toonaangevende Miele Professional. Miele Professional is topper in z’n branche, die speciaal voor overhemden een reinigingsproces heeft ontwikkeld, zodat ze niet krimpen of slijten. Zo heeft u nog jaren plezier van uw overhemden.
Wij zijn bekend met alle luxe merken overhemden. 

Voor meer informatie vul onderstaand formulier in

Musicalkostuums

Stage Entertainment, Nederlands grootste theaterproductiebedrijf van Joop van den Ende, is vaste klant van Stomerij Panda. Wij zorgen ervoor, dat de bontgekleurde kostuums, romantische jurken, fijne stoffen en tijdloze pakken voor de beroemde musicals, avond na avond weer schoon en fris kunnen worden gebruikt. Zo voelen wij ons stiekem ook een beetje deel van de successen van Stage entertainment met musicals zoals, Warhorse, Sister Act, Billy Elliot, Mary Poppins en Soldaat van Oranje.

Pauw kiest voor Panda

Exclusieve kledingmerken, zoals die van kledingketen Pauw en de Society Shop, willen tegenwoordig ook steeds vaker hun kleding laten stomen met de milieuvriendelijke GreenEarth-technologie. Zo heeft nu ook de Pauw-vestiging in Amsterdam (naast die in Den Haag) de weg naar Stomerij Panda gevonden.

Filiaal Rijnstraat, Den Haag (centrum) is gesloten per 17 december. U bent van harte welkom in ons filiaal in Voorburg.

Filiaal Rijnstraat, Den Haag (centrum) is gesloten per 17 december.
U bent vanharte welkom in ons filiaal in
Voorburg.