Maat Kostuums Stomen

3569B1E9 A90B 4F78 B2ED 4A32BB7F868C

Wie ooit een kostuum zelf heeft gewassen en gestreken, weet dat dit niet mogelijk is . Een maatpak is typisch zo’n waardevol kledingstuk dat u beter door een professioneel bedrijf kunt laten reinigen. Voordat wij uw kostuum stomen / Dry Cleanen, checken we het weefsel op vlekken, zodat we die op de juiste manier behandelen en altijd weer een perfect resultaat krijgen.

Stomerij Panda is gespecialiseerd in de high end markt. Het professioneel reinigen van merken zoals Oger, Caruso, Brioni, Kiton, Loro Piana, Corneliani, Zegna, Isaia, Borrelli, Cesare Attolini, Savile Row is een ware ambacht.

Net zoals deze kostuums met liefde worden gemaakt. Zal stomerij Panda deze met dezelfde liefde behandelen.  We worden niets voor niets aangeraden door diverse mode winkels op het Noordeinde en Hoogstraat in Den Haag

 

Tip
Het is verstandig uw maatpak niet meer dan twee dagen achter elkaar te dragen. De meeste kostuums worden gemaakt van wol, dat tijd nodig heeft om te herstellen. Draagt u uw pak regelmatig, dan is een goede vuistregel om het elke twee à drie weken te laten stomen. En: hang uw kostuum altijd op een stevige, goed passende hanger.

 

Extra tipje
Veel mensen denken dat je een pak juist zo weinig mogelijk moet laten stomen. Maar dat is een misvatting. Hoe langer u uw pak niet schoonmaakt, hoe dieper het stof erin trekt, en dat betekent snellere slijtage – en glans. Want een glimmend pak is een vuil pak. Onderhoud het daarom goed.

B9826840 7127 4253 B8E8 00DC3D24440A

 

 

 

Snelle service!

Bel van tevoren naar de winkel en vraag voor alle snelle mogelijkheden.

Kies optie 4

Haal & breng-service

Heeft u geen tijd of gelegenheid om uw kleding naar ons toe te brengen? Maak dan gebruik van onze haal & breng-service!

Overhemden-strijkservice

Bent u niet zo’n fan van strijken? Maak het uzelf gemakkelijk en maak gebruik van onze...