Gordijnen - Vitrages - Blinds - Rolgordijnen Luxaflex Wassen Stomen of Reinigen

Image

Gordijnen stomen  en vitrage wassen, lang niet iedereen neemt de moeite om dit gronding schoon te maken.

Vaak wordt volstaan met stofzuigen of uitkloppen van overgordijnen en het wassen van vitrages in de wasmachine. Met de kans dat u het vuil er niet volledig uit krijgt, of dat de stof bijvoorbeeld krimpt.

Vooral (oude) gordijnen kunnen zodanig door externe factoren zijn beïnvloed, dat u de reiniging beter aan de specialist kunt overlaten. Wij zorgen ervoor dat u uw raambekleding schoon, geperst en gestreken terug ontvangt, en dat ze er weer ‘pas gekocht’ uitziet.

Wij hangen de gordijnen / vitrages trouwens ook voor u op.


NB: Heel soms kunnen zelfs wij niet voorkomen dat gordijnen krimpen. Dit effect heet relaxatiekrimp. Die kan ontstaan wanneer gordijnen bij de fabricage te veel worden opgerekt en de draden bij reiniging hun oorspronkelijke vorm aannemen. Maar dit zijn gelukkig uitzonderingen.

Zelfde dag service gordijnen en vitrage reinigen * op aanvraag
Net als voor dekbedden en dekens, geldt ook voor uw raambekleding: levert u die vóór 9.30 uur in de ochtend af, dan liggen uw gordijnen/vitrages dezelfde dag vanaf 15.30 uur voor u klaar. 

Natuurlijk kan Stomerij Panda ook op vaste basis gordijnen en/of vitrages onderhouden voor uw bedrijf of bij u thuis.

Hiervoor kunnen we periodieke afspraken maken. Dennis de Beer: “Dit is één van onze populairste diensten. Zowel bedrijven als particuliere klanten kunnen mij hierover altijd bellen, dus ook buiten kantooruren, bellen: 06-24680981.

Vanaf 1 Maart

Kunt u ook tercht voor Rolgordijnen Luxaflex - Vouwgordijnen - Blinds  - Jaloezieen  Lamellen - Plisse Gordijnen - Duo Rollers

Snelle service!

Bel van tevoren naar de winkel en vraag voor alle snelle mogelijkheden.

Kies optie 4

Haal & breng-service

Heeft u geen tijd of gelegenheid om uw kleding naar ons toe te brengen? Maak dan gebruik van onze haal & breng-service!

Overhemden-strijkservice

Bent u niet zo’n fan van strijken? Maak het uzelf gemakkelijk en maak gebruik van onze...