Gordijnen en vitrages - Stomerij Panda

Gordijnen en vitrages reinigen

banner-gordijnen.jpg

Gordijnen wassen en vitrage wassen, lang niet iedereen neemt de moeite om dit gronding schoon te maken. Vaak wordt volstaan met stofzuigen of uitkloppen van overgordijnen en het wassen van vitrages in de wasmachine. Met de kans dat u het vuil er niet volledig uit krijgt, of dat de stof bijvoorbeeld krimpt. Vooral (oude) gordijnen kunnen zodanig door externe factoren zijn beïnvloed, dat u de reiniging beter aan de specialist kunt overlaten. Wij zorgen ervoor dat u uw raambekleding schoon, geperst en gestreken terug ontvangt, en dat ze er weer ‘pas gekocht’ uitziet. Wij hangen de gordijnen/vitrages trouwens ook voor u op.
NB: Heel soms kunnen zelfs wij niet voorkomen dat gordijnen krimpen. Dit effect heet relaxatiekrimp. Die kan ontstaan wanneer gordijnen bij de fabricage te veel worden opgerekt en de draden bij reiniging hun oorspronkelijke vorm aannemen. Maar dit zijn gelukkig uitzonderingen.

Zelfde dag service gordijnen en vitrage reinigen
Net als voor dekbedden en dekens, geldt ook voor uw raambekleding: levert u die vóór 9.30 uur in de ochtend af, dan liggen uw gordijnen/vitrages dezelfde dag vanaf 15.30 uur voor u klaar. 

Natuurlijk kan Stomerij Panda ook op vaste basis gordijnen en/of vitrages onderhouden voor uw bedrijf of bij u thuis. Hiervoor kunnen we periodieke afspraken maken. Dennis de Beer: “Dit is één van onze populairste diensten. Zowel bedrijven als particuliere klanten kunnen mij hierover altijd, dus ook buiten kantooruren, bellen: 06-24680981.