Stomerij Panda laat uw bruidskleding stralen

Gaat u binnenkort trouwen en zoekt u nog een stomerij om uw trouwjurk of andere bruidskleding in optimale conditie te krijgen? Alles moet natuurlijk helemaal in orde zijn voor de mooiste dag van uw leven. Stomerij Panda in Den Haag en Voorburg helpt u hier graag bij. Onze stomerij biedt de beste zorg voor uw trouwjurk en bruidskleding.

De stomerij die uw trouwjurk lekker fris maakt

De mooiste dag van uw leven verdient een mooie en stralende herinnering. Als u in de toekomst uw trouwjurk weer wilt bekijken, is het belangrijk dat deze er net zo uitziet als op de dag zelf. Berg uw bruidskleding daarom schoon en fris op. Wij helpen daar graag bij en besteden de grootste zorg aan kwetsbare stoffen. Van katoen, zijde of satijn, kralen of kant, uw bruidskleding is bij ons in veilige en vakkundige handen.

Extra services: wij maken het u gemakkelijk

Wij bieden u diverse extra services aan, zoals onze handige haal- en brengservice. Dan hoeft u niet met uw feestkleding over straat. Wij halen uw kleding thuis bij u op en leveren deze schoon bij u af. Ook kunt u gebruik maken van onze overhemden-strijkservice en hebben wij een uitstekende schoonmaakbehandeling voor accessoires, zoals hoeden, schoenen en tasjes.

Klaar voor de grote dag

Door onze stomerij in te schakelen zorgt u ervoor dat uw trouwjurk en bruidskleding net zo stralen als u op uw grote dag. Meer weten over de mogelijkheden of heeft u speciale wensen? Wij horen het graag. Voor de vestiging in Den Haag belt u naar 070 - 335 17 12 en voor Voorburg belt u naar 070 - 387 08 35.

Snelle service!

Bel van tevoren naar de winkel en vraag voor alle snelle mogelijkheden.

Kies optie 4

Haal & breng-service

Heeft u geen tijd of gelegenheid om uw kleding naar ons toe te brengen? Maak dan gebruik van onze haal & breng-service!

Overhemden-strijkservice

Bent u niet zo’n fan van strijken? Maak het uzelf gemakkelijk en maak gebruik van onze...