Stomerij Leidschendam

Het is heel belangrijk om uw kleding en uw andere producten te onderhouden, daarbij is het stomen en reinigen van deze producten een ‘must’. Het is jammer dat vele stomerijen vaak gebruik maken van reinigingsmethoden die uw kleding juist doen slijten. Stomerij Panda maakt gebruik van Greenearth Cleaning. Deze manier van reinigen is milieuvriendelijk en behoudt de kwaliteit van uw kleding en uw producten!

Stomerij Panda zit ook bij u in de buurt! Zoekt u toevallig een stomerij Leidschendam, dan kunt u terecht bij Stomerij Panda. Of u nu op zoek bent naar een stomerij voor uw bruidskleding, bedrijfskleding, schoenen, dekens of gordijnen, Stomerij Panda staat altijd voor u klaar.

Stomerij Panda kan zelfs uw kleding waterafstotend maken en uw gordijnen brandvertragend maken. Deze stomerij heeft daarnaast ook de mogelijkheid voor de aanpassing of reparatie van kleding. Kortom de mogelijkheden voor het reinigen en stomen van kleding of andere producten zijn enorm. Stomerij Panda is de oplossing wanneer u op zoek bent naar een stomerij Leidschendam.

Stomerij Panda heeft in de loop der jaren een hoop kennis opgebouwd. Zij is uitgegroeid tot een enorm veelzijdige stomerij waar allerlei producten gereinigd en gestoomd kunnen worden. Uw producten zullen hier hygiënisch enorm van opknappen, daarnaast zal ook de kwaliteit van uw kleding en eigendommen behouden worden.

Wilt u uw kleding snel laten stomen in een stomerij Leidschendam? Stomerij Panda bied u een 24-uurs service. Wanneer u uw kleding of andere producten voor 9:30 uur brengt, kunt u uw producten vanaf 16:00 uur dezelfde dag weer ophalen!

Heeft u zelf niet zoveel tijd om uw kleding naar de stomerij te brengen? Een stomerij Leidschendam die ook gebruik maakt van een haal-en-breng service? Dat kan! Bij Stomerij Panda worden de producten bij uw huis opgehaald en volledig schoon en gereinigd weer bij u thuis afgeleverd.

Stomerij Panda, dé professionele stomerij voor al uw reinigingsproblemen!