Stomerij Wassenaar

Het is enorm belangrijk om uw kleding en andere producten te onderhouden, daarbij is het stomen en reinigen van deze producten bijna een ‘must’. Het is jammer dat stomerijen vaak gebruik maken van reinigingsmethoden die uw kleding juist doen slijten. Bij Stomerij Panda maken wij gebruik van Greenearth Cleaning. Deze manier van reinigen is milieuvriendelijk en behoudt de kwaliteit van uw kleding en producten!

Stomerij Panda zit ook bij u in de buurt! Bent u op zoek naar een stomerij Wassenaar, dan kunt u terecht bij Stomerij Panda.  Of u nu op zoek bent naar een stomerij voor uw bedrijfskleding, schoenen, bruidskleding, gordijnen of dekens, Stomerij Panda staat voor u klaar.

Stomerij Panda kan zelfs uw kleding waterafstotend maken en uw gordijnen brandvertragend maken. Daarnaast kan deze stomerij uw kleding ook aanpassen of repareren. Kortom de mogelijkheden voor het stomen en reinigen van kleding of andere producten zijn enorm. Stomerij Panda is de oplossing wanneer u opzoek bent naar een stomerij Wassenaar.

Stomerij Panda heeft in de loop der jaren een hoop kennis opgebouwd. Zij is uitgegroeid tot een veelzijdige stomerij waar allerlei producten gestoomd en gereinigd kunnen worden. Uw producten zullen hier hygiënisch enorm van opknappen, daarnaast zal ook de kwaliteit van het product behouden worden.

Wilt u uw kleding snel laten stomen in een stomerij Wassenaar? Stomerij Panda biedt u een 24-uurs service. Wanneer u uw kleding of andere producten voor 9:30 uur brengt, kunt u deze vanaf 16:00 uur dezelfde dag weer ophalen!

Heeft u zelf niet zoveel tijd om uw kleding naar de stomerij te brengen? Een stomerij Wassenaar die ook gebruik maakt van een haal-en-breng service? Dat kan! Bij Stomerij Panda worden de producten bij uw huis opgehaald en volledig schoon en gereinigd weer bij u thuis afgeleverd.

Stomerij Panda, dé professionele stomerij voor al uw reinigingsproblemen!