Stomerij Voorburg

Het is enorm belangrijk om uw kleding en andere producten goed te onderhouden, daarbij is het stomen en reinigen van deze producten bijna een ‘must’. Vaak maken stomerijen gebruik van reinigingsmethoden die het behoud van de kwaliteit van uw kleding niet kunnen garanderen en dat is jammer. Bij Stomerij Panda doen wij dit anders. Wij maken gebruik van Greenearth Cleaning, deze manier van reinigen behoud de kwaliteit van uw kleding en producten en is daarnaast milieuvriendelijk.

Stomerij Panda heeft ook een locatie bij u in de buurt vlakbij het centrum en Koningin Julianaplein met parkeer gelegenheid voor de winkel !  zij staan altijd voor u klaar. Of u nu op zoek bent naar een stomerij voor uw bedrijfskleding, bruidskleding, schoenen, dekens of gordijnen, Stomerij Panda staat voor u klaar.

Stomerij Voorburg kan zelfs uw gordijnen brandvertragend maken en uw kleding waterafstotend maken. Daarnaast heeft stomerij Voorburg de mogelijkheid om uw kleding te reparen of aan te passen. Kortom de mogelijkheden bij stomerij Voorburg zijn groot.

Stomerij Panda heeft in de loop der jaren een hoop reinigingskennis opgebouwd. Zij is uitgegroeid tot een enorm veelzijdige stomerij waar allerlei producten gestoomd en gereinigd kunnen worden. Uw producten zullen hier hygiënisch van opknappen, daarnaast zal ook de kwaliteit van het product behouden worden.

Stomerij Voorburg biedt u een 24-uurs service. Wanneer u uw kleding of andere producten voor 9:30 uur brengt, kunt u deze vanaf 16:00 uur dezelfde dag weer ophalen!

Heeft u zelf geen tijd om uw kleding naar de stomerij te brengen? Stomerij Voorburg maakt ook gebruik van een haal-en-breng service. De producten worden bij uw huis opgehaald en volledig schoon en gereinigd weer bij u thuis afgeleverd.

Stomerij Panda, dé professionele stomerij voor al uw reinigingsproblemen!