5/5

Klanten beoordelen Stomerij & Wasserij Panda met een 9.6! Lees hier alle reviews en beoordelingen

Lees hier alle reviews en beoordelingen

GreenEarth is echt 100% groen!

Zie, voel en ruik het verschil

Stomerij Panda was in 2011 de eerste stomerij van Nederland, die gebruik ging maken van het 100% milieuvriendelijke reinigingsproces GreenEarth Cleaning. De uit Amerika afkomstige GreenEarth-methode biedt een ideaal alternatief voor chemische reiniging en is goed voor zowel kleding, klanten als de planeet. De middelen die Stomerij Panda gebruikt zijn gemaakt van siliconen op basis van zand en daardoor volledig biologisch afbreekbaar, geurloos en zacht voor alle soorten textiel.

Dennis de Beer: “We willen onze klanten ontzorgen”

Met ruim 65 jaar ervaring – opgebouwd door drie generaties De Beer – heeft stomerij Panda een lang opgebouwde reputatie hoog te houden. Eigenaar Dennis de Beer, wiens pionierende grootvader de eerste Panda stomerij opende in 1956, is er trots op. “We willen die reputatie elke dag opnieuw waarmaken. Door onze klanten te ‘ontzorgen’, en te investeren in innovatie. Zo waren we de eerste stomerij van Nederland, die 100% groen met GreenEarth Cleaning ging werken. Dat was een doorbraak in de stomerijbranche.
GreenEarth betekent: geen chemische middelen of ‘stomerijgeur’ meer. Onze reinigingsmethode is zacht voor het milieu, voor kleding en voor de huid én dus goed voor onze klanten.”